6e Rowolmer Fair in Roderwolde!

Wegens het  grote succes van de voorgaande jaren wordt in het pittoreske Roderwolde op zondag 10 september 2017 wederom een  Rowolmer buiten Fair georganiseerd. We hopen weer op ongeveer 80 standhouders die een grote variatie aan lekkernijen en snuisterijen aanbieden. Het geheel heeft een sterk landelijk karakter. Het belooft dan ook een gezellige sfeer te gaan worden op het sportveld naast het MFA in Roderwolde. De bezoekers zullen worden verrast door de grote diversiteit op het gebied van ambachtelijke producten, lifestyle en woonaccessoires. Ook zullen er veel producten uit de regio worden aangeboden.

Voor het vierde jaar op rij is er naast de fair een oldtimerrit, die gedurende de dag tweemaal een rondrit maken in de omgeving. De oldtimers zijn te bezichtigen voor, na en in de pauze van de rit op het sportveld. In de middag is er muziek verzorgd door Stemmingsorkest Unique en kan men genieten van vele activiteiten.

Men kan genieten van diverse warme en koude dranken en natuurlijk voor bij de koffie heerlijke zelfgemaakte cake. Ook is er een keuze uit diverse warme snacks mogelijk.

De entree en het parkeren voor dit sfeervolle evenement is gratis. Wij zien u graag aan de Hoofdstraat 21B in Roderwolde op zondag 10 september 2017 van 10.00 tot 16.30 uur. Parkeren is mogelijk naast de kerk van Roderwolde.


 

Info:

www.rowolmerfair.webklik.nl 

www.facebook.com/rowolmerfair

rowolmerfair@live.nl

 

 


Info:

www.rowolmerfair.webklik.nl

www.facebook.com/rowolmerrondrit

rowolmerrondrit@hotmail.com